Felician vs Queens (NY) (Mar 25, 2008)


Box Score
 

2008 Baseball
Felician at Queens (NY)
Mar 25, 2008 at Flushing, NY (Knights Field)

Felician 9 (7-10)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Hector Bello ss 
Chris Flynn c 
Algieri 2b 
  Anthony Balmos pr 
  Mickey Zudonyi 2b 
Marcos Torres 1b 
Mike Libretta rf 
Dave Schoer dh 
Jon Del Franco lf 
Spina 3b 
  Albie Sanguiliano 3b 
Vinnie DiBenedetti cf 
Senna p 
  Scott VanEs p 
  Calise p 
  Brescia p 
Totals  32  13  24  15 
  

Queens (NY) 8 (3-8)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Hackimer, Ed ss 
Santos, Jovan cf 
Sporton, Mike 3b 
Pento, Thomas dh 
  Gomez, Jeffrey ph/dh 
Rojas, Luis lf 
Gerena, Noel 1b 
  Quinn, Jamie ph/1b 
Mercatante, Tom c 
Sciretta, Sean 2b 
Suarez, Carlos rf 
Kirby, Peter p 
  Salguero, Kevin p 
  Furrey, Russell p 
  Quinn, Steve p 
  Abrams, Arik p 
Totals  33  10  11  24  14  12 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
Felician............ 200 033 10 -  9  9  0
Queens (NY)......... 230 200 10 -  8 10  6
------------------------------------------
E - Hackimer 2; Rojas; Sciretta; Suarez; Salguero. DP - QC 1. LOB - FC 15; QC 12. 2B - TORRES; LIBRETTA; Sporton. HR - TORRES. HBP - LIBRETTA; DiBENEDETTI. SH - DEL FRANCO. SB - BELLO; SCHOER; Hackimer.

Felician   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Senna   1.2  11  15 
Scott VanEs   2.1  10  13 
Calise W,2-0  2.1 
Brescia S,3  1.2 
  
Queens (NY)   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Kirby, Peter   4.2  17  25 
Salguero, Kevin   0.2 
Furrey, Russell L  0.2 
Quinn, Steve   1.0 
Abrams, Arik   1.0 

Win - Calise (2-0). Loss - Furrey (). Save - Brescia (3). WP - Senna 2; VanES; Furrey; QuinnS 2. HBP - by Kirby (LIBRETTA); by Salguero (DiBENEDETTI). PB - FLYNN.

Umpires -
Start: 3:30 pm Time: Attendance: 50

VanES faced 3 batters in the 5th.
Furrey faced 1 batter in the 7th.


Play-by-Play
 

2008 Baseball
Felician at Queens (NY)
Mar 25, 2008 at Flushing, NY (Knights Field)

Felician starters: 8/ss BELLO; 27/c FLYNN; 0/2b Algieri; 17/1b TORRES; 31/rf LIBRETTA; 10/dh SCHOER; 0/lf DEL FRANCO; 0/3b Spina; 46/cf DiBENEDETTI; 0/p Senna;

Queens (NY) starters: 5/ss Hackimer; 21/cf Santos; 3/3b Sporton; 34/dh Pento; 27/lf Rojas; 42/1b Gerena; 0/c Mercatante; 16/2b Sciretta; 44/rf Suarez; 0/p Kirby;

Felician 1st - BELLO singled. FLYNN flied out to rf; BELLO advanced to second on an error by rf. Algieri reached on an error by ss, advanced to second; BELLO scored, unearned. TORRES grounded out to p; Algieri advanced to third. LIBRETTA doubled, RBI; Algieri scored, unearned. SCHOER walked. DEL FRANCO grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

Queens (NY) 1st - Hackimer flied out to rf. Santos popped up to 2b. Sporton doubled. Sporton advanced to third on a passed ball. Pento singled, RBI; Sporton scored, unearned. Pento advanced to second on a wild pitch. Pento advanced to third on a wild pitch. Rojas singled, RBI; Pento scored. Gerena singled; Rojas advanced to third. Mercatante walked; Gerena advanced to second. Sciretta flied out to lf. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

Felician 2nd - Spina walked. DiBENEDETTI hit into double play p to 1b; Spina out on the play. BELLO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Queens (NY) 2nd - Suarez flied out to cf. Hackimer walked. Hackimer stole second. Santos flied out to rf. Sporton walked. Pento walked; Sporton advanced to second; Hackimer advanced to third. Rojas singled, RBI; Pento advanced to second; Sporton scored; Hackimer scored. Gerena singled, RBI; Rojas advanced to second; Pento scored. VanES to p for Senna. Mercatante struck out. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Felician 3rd - FLYNN popped up to 2b. Algieri struck out. TORRES grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Queens (NY) 3rd - Sciretta grounded out to 2b. Suarez popped up to ss. Hackimer grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Felician 4th - LIBRETTA hit by pitch. SCHOER walked; LIBRETTA advanced to second. DEL FRANCO grounded out to p, SAC; SCHOER advanced to second; LIBRETTA advanced to third. Spina walked. DiBENEDETTI struck out. BELLO reached on a fielder's choice; Spina out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Queens (NY) 4th - Santos singled. Sporton walked; Santos advanced to second. Sporton advanced to second on a wild pitch; Santos advanced to third on a wild pitch. Pento struck out looking. Rojas singled, RBI; Sporton advanced to third; Santos scored. Gerena singled, RBI; Rojas advanced to third; Sporton scored. Mercatante struck out. Gerena out at first p to 1b, picked off. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Felician 5th - FLYNN grounded out to 2b. Algieri grounded out to 3b. TORRES reached on an error by ss. LIBRETTA walked; TORRES advanced to second. SCHOER singled, advanced to second on an error by lf, RBI; LIBRETTA advanced to second, advanced to third on an error by lf; TORRES scored, unearned. DEL FRANCO walked. Salguero to p for Kirby. Spina walked, RBI; DEL FRANCO advanced to second; SCHOER advanced to third; LIBRETTA scored, unearned. DiBENEDETTI hit by pitch, RBI; Spina advanced to second; DEL FRANCO advanced to third; SCHOER scored, unearned. BELLO reached on a fielder's choice; DiBENEDETTI out at second ss to 2b. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

Queens (NY) 5th - Sciretta singled. Suarez walked; Sciretta advanced to second. Hackimer walked; Suarez advanced to second; Sciretta advanced to third. Calise to p for VanES. Santos struck out. Sporton reached on a fielder's choice; Hackimer advanced to second; Suarez advanced to third; Sciretta out at home p to c. Gomez pinch hit for Pento. Gomez flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Felician 6th - FLYNN flied out to cf. Algieri singled. BALMOS pinch ran for Algieri. BALMOS advanced to second on an error by p. TORRES homered, 2 RBI; BALMOS scored. Furrey to p for Salguero. LIBRETTA walked. SCHOER singled; LIBRETTA advanced to third. SCHOER stole second. DEL FRANCO struck out. SCHOER advanced to third on a wild pitch; LIBRETTA scored on a wild pitch, unearned. Spina walked. DiBENEDETTI struck out. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Queens (NY) 6th - ZUDONYI to 2b for BALMOS. Rojas struck out. QuinnJ pinch hit for Gerena. QuinnJ grounded out to p. Mercatante grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Felician 7th - QuinnJ to 1b. BELLO walked. QuinnS to p for Furrey. BELLO stole second. FLYNN flied out to rf. ZUDONYI grounded out to ss; BELLO advanced to third. BELLO scored on a wild pitch. TORRES doubled. LIBRETTA walked. LIBRETTA advanced to second on a wild pitch; TORRES advanced to third on a wild pitch. SCHOER walked. DEL FRANCO reached on a fielder's choice; SCHOER out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Queens (NY) 7th - SANGUILIANO to 3b for Spina. Sciretta walked. Suarez grounded out to p; Sciretta advanced to second. Hackimer walked. Brescia to p for Calise. Santos walked; Hackimer advanced to second; Sciretta advanced to third. Sporton grounded out to 2b, RBI; Santos advanced to second; Hackimer advanced to third; Sciretta scored. Gomez to dh. Gomez walked. Rojas struck out. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Felician 8th - Abrams to p for QuinnS. SANGUILIANO struck out. DiBENEDETTI walked. DiBENEDETTI out at first p to ss to 1b, picked off. BELLO singled. FLYNN reached on an error by 2b; BELLO advanced to second. ZUDONYI singled; FLYNN advanced to second; BELLO advanced to third, out at home lf to c. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Queens (NY) 8th - QuinnJ grounded out to 2b. Mercatante struck out. Sciretta flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.