GEORGIAN COURT UNIV. vs QUEENS COLLEGE (Apr 05, 2009)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
GEORGIAN COURT UNIV. at QUEENS COLLEGE
Apr 05, 2009 at LAKEWOOD, NJ (GEORGIAN COURT UNIV.)

GEORGIAN COURT UNIV. 9 (20-9)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
VAN CLEEF, Marissa cf 
RUCH, Rachel 2b 
  DePALMA, MELISSA 2b 
KIRCHNER, Mallory lf 
CUEVAS, Stephanie 1b 
  BURNISH, Kasey Jo pr 
CUEVAS, Courtney 3b 
CUTLER, Kelsey c 
GARAFALO, Sammie Jo ss 
TARTAGLIA, Jennifer dp 
  PROFFITT, Jenna ph 
COMISKEY, Jessica rf 
SANSEVERA, Diana p 
  HULL, Brooke p 
Totals  36  14  21  14 
  

QUEENS COLLEGE 3 (15-10)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Stallone cf 
Ocasio ss 
Miracco dp 
DiGioia c 
Koumou 3b 
  Guzman 2b 
White 1b 
Faria p/rf 
Rini 2b/3b 
Colon lf 
Mercurio rf 
  Coan p 
Totals  28  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
GEORGIAN COURT UNIV. 121 400 1 -  9 14  1
QUEENS COLLEGE...... 000 201 0 -  3  7  4
-----------------------------------------
E - DePALMA; DiGioia 2; Mercurio; Coan. LOB - LIONS 14; QUEENS 4. 2B - Ocasio; DiGioia. HR - RUCH(5). SH - GARAFALO; TARTAGLIA. CS - Faria.

GEORGIAN COURT UNIV.  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANSEVERA, Diana W,11-5  4.0  16  16 
HULL, Brooke   3.0  12  12 
  
QUEENS COLLEGE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Faria L  3.1  18  24 
Coan   3.2  18  20 

Win - SANSEVERA (11-5). Loss - Faria (). Save - None. WP - Faria 2. PB - CUTLER; DiGioia.

Umpires -
Start: 9:00 AM Time: 2:11 Attendance: 46

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
GEORGIAN COURT UNIV. at QUEENS COLLEGE
Apr 05, 2009 at LAKEWOOD, NJ (GEORGIAN COURT UNIV.)

GEORGIAN COURT UNIV. starters: 25/cf VAN CLEEF; 2/2b RUCH; 1/lf KIRCHNER; 7/1b CUEVAS, S.; 15/3b CUEVAS, C.; 17/c CUTLER; 13/ss GARAFALO; 14/dp TARTAGLIA; 8/rf COMISKEY; 77/p SANSEVERA;

QUEENS COLLEGE starters: 1/cf Stallone; 0/ss Ocasio; 11/dp Miracco; 33/c DiGioia; 17/3b Koumou; 24/1b White; 16/p Faria; 14/2b Rini; 21/lf Colon; 6/rf Mercurio;

GEORGIAN COURT UNIV. 1st - VAN CLEEF singled to shortstop. RUCH singled to pitcher; VAN CLEEF advanced to second. KIRCHNER popped up to p. CUEVAS, S. walked; RUCH advanced to second; VAN CLEEF advanced to third. CUEVAS, C. reached on a fielder's choice; CUEVAS, S. advanced to second; RUCH advanced to third; VAN CLEEF out at home 3b to c. CUTLER struck out swinging, reached first on a passed ball; CUEVAS, C. advanced to second; CUEVAS, S. advanced to third; RUCH scored. GARAFALO grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

QUEENS COLLEGE 1st - Stallone struck out looking. Ocasio struck out swinging. Miracco singled to first base. DiGioia lined out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 2nd - TARTAGLIA struck out swinging. COMISKEY fouled out to lf. VAN CLEEF walked. RUCH singled to right field; VAN CLEEF advanced to third. KIRCHNER singled to left field, RBI; RUCH advanced to second; VAN CLEEF scored. CUEVAS, S. walked; KIRCHNER advanced to second; RUCH advanced to third. CUEVAS, S. advanced to second; KIRCHNER advanced to third; RUCH scored on a wild pitch. CUEVAS, C. walked. CUTLER flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

QUEENS COLLEGE 2nd - Koumou struck out swinging. White struck out looking. Faria struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 3rd - GARAFALO singled to center field. TARTAGLIA out at first p to 2b, SAC; GARAFALO advanced to second. COMISKEY struck out swinging. VAN CLEEF singled to left field, RBI; GARAFALO scored. RUCH grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

QUEENS COLLEGE 3rd - Rini grounded out to 3b. Colon grounded out to ss. Stallone singled to shortstop. Ocasio flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 4th - KIRCHNER singled to center field. CUEVAS, S. reached on an error by rf; KIRCHNER advanced to second. CUEVAS, C. flied out to rf; KIRCHNER advanced to third. BURNISH pinch ran for CUEVAS, S.. BURNISH advanced to second on a wild pitch. CUTLER walked. Faria to rf. Coan to p for Mercurio. GARAFALO walked, RBI; CUTLER advanced to second; BURNISH advanced to third; KIRCHNER scored. PROFFITT pinch hit for TARTAGLIA. Dropped foul ball, E2. PROFFITT singled to right field, RBI; GARAFALO advanced to second; CUTLER advanced to third; BURNISH scored, unearned. TARTAGLIA to dp for PROFFITT. COMISKEY fouled out to c. VAN CLEEF singled to center field, advanced to second, 2 RBI; TARTAGLIA advanced to second, advanced to third on an error by c; GARAFALO scored, unearned; CUTLER scored, unearned. RUCH grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

QUEENS COLLEGE 4th - CUEVAS, S. to 1b for BURNISH. Miracco singled to center field. Miracco advanced to second on a passed ball. DiGioia doubled to center field, RBI; Miracco scored. Koumou fouled out to 3b. White popped up to 2b. Faria singled to left field, RBI; DiGioia scored. Faria out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 5th - KIRCHNER popped up to 2b. CUEVAS, S. popped up to 2b. CUEVAS, C. flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

QUEENS COLLEGE 5th - HULL to p for SANSEVERA. Rini struck out looking. Colon grounded out to 3b. Stallone struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 6th - CUTLER singled to third base. GARAFALO reached on an error by p, SAC, advanced to second; CUTLER advanced to third. Guzman to 2b for Koumou. Rini to 3b. TARTAGLIA struck out swinging. COMISKEY flied out to lf. VAN CLEEF reached on a fielder's choice; CUTLER out at home p to c. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

QUEENS COLLEGE 6th - Ocasio doubled to left field. Miracco singled to shortstop, advanced to second; Ocasio scored. DiGioia fouled out to 3b. Guzman flied out to rf. White grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 7th - RUCH homered to center field, RBI. KIRCHNER popped up to 2b. CUEVAS, S. grounded out to 3b. CUEVAS, C. singled to left field. CUTLER singled to center field; CUEVAS, C. advanced to second. GARAFALO singled to second base; CUTLER advanced to second; CUEVAS, C. advanced to third. TARTAGLIA reached on a fielder's choice; GARAFALO out at second 3b to 2b. 1 run, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

QUEENS COLLEGE 7th - DePALMA to 2b for RUCH. Faria grounded out to 2b. Rini reached on an error by 2b. Colon reached on a fielder's choice; Rini out at second 2b to ss. Stallone struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.