Caldwell College vs S. Connecticut St. (Mar 17, 2011)

 
Box Score
 

2011 Caldwell College Softball
Caldwell College vs S. Connecticut St.
Mar 17, 2011 at Clermont, FL (NTC)

Caldwell College 6 (2-10)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MARGIOTTA, Katie lf 
SCHYMANSKI, Kelly rf 
CEFOLO, Cassandra 3b 
  DELLARATTA, Katie pr 
GAROFOLO, Patti dp 
LUCENA, Mariah ss 
  ASHLEY, Rebecca pr 
TAMEZ, Marisa c 
  VELARDI, Nicole pr 
RYAN, Kelly cf 
  PARKER, Sierra ph 
BATES, Jacklyn 1b 
  MILLER, Jessica pr 
LEAL, Amy 2b 
PULIDO, Brittany p 
  WILSON, Kourtney p 
  WILSON, Juliette p 
Totals  31  12  19 
  

S. Connecticut St. 7 (4-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Brittany Bucko rf 
Jillian Thibault ss 
Kristin Whitley 1b  10 
Alyssa Downs 3b 
Stacy Pouliot c 
Jessica Rosa dp 
Alyssa Pagano cf 
Shawna Mallory lf 
Robin Priest 2b 
Jayme Larson p 
Totals  27  21  14 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Caldwell College.... 101 101 2 -  6 12  1
S. Connecticut St... 030 030 1 -  7  8  1
-----------------------------------------

Note: 1 out, 1 runner LOB when the game ended.

E - SCHYMANSKI; Pouliot. DP - CALDWELL 1; SCSU 1. LOB - CALDWELL 7; SCSU 7. 2B - Pagano. HR - LEAL. SH - MARGIOTTA; Pouliot. SB - MARGIOTTA; GAROFOLO; Whitley; Downs.

Caldwell College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PULIDO, Brittany   4.0  18  20 
WILSON, Kourtney   0.1 
WILSON, Juliette L,0-1  2.0 
  
S. Connecticut St.   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Jayme Larson W,3-2  7.0  12  31  34  14 

Win - Larson (3-2). Loss - WILSON, J. (0-1). Save - None.

Umpires -
Start: 11:30 am Time: Attendance:

PULIDO faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

2011 Caldwell College Softball
Caldwell College vs S. Connecticut St.
Mar 17, 2011 at Clermont, FL (NTC)

Caldwell College starters: 1/lf MARGIOTTA; 18/rf SCHYMANSKI; 19/3b CEFOLO; 14/dp GAROFOLO; 23/ss LUCENA; 6/c TAMEZ; 7/cf RYAN; 8/1b BATES; 13/2b LEAL; 15/p PULIDO;

S. Connecticut St. starters: 5/rf Bucko; 12/ss Thibault; 19/1b Whitley; 20/3b Downs; 10/c Pouliot; 23/dp Rosa; 6/cf Pagano; 17/lf Mallory; 4/2b Priest; 3/p Larson;

Caldwell College 1st - MARGIOTTA singled. MARGIOTTA stole second. SCHYMANSKI popped up to 3b. CEFOLO singled to left center, RBI; MARGIOTTA scored. GAROFOLO hit into double play p to ss to 1b; CEFOLO out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

S. Connecticut St. 1st - Bucko grounded out to p. Thibault grounded out to ss. Whitley flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Caldwell College 2nd - LUCENA grounded out to 3b. TAMEZ lined out to 2b. RYAN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

S. Connecticut St. 2nd - Downs walked. Downs stole second. Pouliot flied out to lf. Rosa singled to left field; Downs advanced to third. Pagano doubled to right center, 2 RBI; Rosa scored; Downs scored. Mallory grounded out to 1b unassisted. Priest singled to center field, RBI; Pagano scored. Bucko grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Caldwell College 3rd - BATES grounded out to 2b. LEAL homered, RBI. MARGIOTTA walked. SCHYMANSKI grounded out to ss; MARGIOTTA advanced to second. CEFOLO reached on a fielder's choice to shortstop; MARGIOTTA out at second ss unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

S. Connecticut St. 3rd - Thibault flied out to rf. Whitley singled up the middle. Whitley stole second. Downs struck out looking. Pouliot struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Caldwell College 4th - GAROFOLO singled. GAROFOLO stole second, advanced to third on a throwing error by c. LUCENA struck out looking. TAMEZ grounded out to 3b. RYAN singled down the lf line, RBI; GAROFOLO scored. BATES grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

S. Connecticut St. 4th - Rosa grounded out to ss. Pagano singled to left field. Mallory reached on a fielder's choice to second base; Pagano out at second 2b unassisted. Priest grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Caldwell College 5th - LEAL walked. MARGIOTTA out at first 3b to 2b, SAC, bunt; LEAL advanced to second. SCHYMANSKI grounded out to 2b; LEAL advanced to third. CEFOLO popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

S. Connecticut St. 5th - Bucko walked. Thibault singled to left field; Bucko advanced to second. WILSON, K. to p for PULIDO. Whitley reached on a fielder's choice to third base; Thibault advanced to second; Bucko out at second 3b to ss. Downs singled, RBI; Whitley advanced to second; Thibault scored. Pouliot walked; Downs advanced to second; Whitley advanced to third. Rosa singled, 2 RBI; Pouliot advanced to second; Downs scored; Whitley scored. Pagano walked; Rosa advanced to second; Pouliot advanced to third. WILSON, J. to p for WILSON, K.. Mallory grounded into double play 2b to 1b; Pagano out on the play. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Caldwell College 6th - GAROFOLO grounded out to 3b. LUCENA singled to left field. ASHLEY pinch ran for LUCENA. TAMEZ singled to right field; ASHLEY advanced to second. VELARDI pinch ran for TAMEZ. RYAN singled to center field, RBI; VELARDI advanced to second; ASHLEY scored. BATES reached on a fielder's choice to second base; RYAN out at second 2b to ss; VELARDI advanced to third. MILLER, J. pinch ran for BATES. LEAL grounded out to 2b; MILLER, J. advanced to second. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

S. Connecticut St. 6th - LUCENA to ss for ASHLEY. TAMEZ to c for VELARDI. BATES to 1b for MILLER, J.. Priest popped up to p. Bucko walked. Thibault popped up to 2b. Whitley grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Caldwell College 7th - MARGIOTTA popped up to ss. SCHYMANSKI singled to left field. CEFOLO reached on a fielder's choice to second base; SCHYMANSKI out at second 2b to ss. DELLARATTA pinch ran for CEFOLO. GAROFOLO singled to left field; DELLARATTA advanced to second. LUCENA singled to center field; GAROFOLO advanced to second; DELLARATTA advanced to third. TAMEZ singled to right center, 2 RBI, advanced to second on the throw; LUCENA advanced to second, advanced to third on the throw; GAROFOLO scored; DELLARATTA scored. PARKER pinch hit for RYAN. PARKER struck out looking. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

S. Connecticut St. 7th - CEFOLO to 3b for DELLARATTA. RYAN to cf for PARKER. Downs reached on a dropped fly by rf, advanced to second. Pouliot grounded out to 3b, SAC, bunt; Downs advanced to third. Rosa reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; Downs scored, unearned. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.