Bloomfield vs Concordia (May 05, 2011)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Bloomfield vs Concordia
May 05, 2011 at Lakewood, NJ

Bloomfield 8 (24-20)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
WAGAR, Kira 3b/lf 
YOSHIZU, Angie ss 
COSME, Bianka 2b 
WILLIAMS, Ashleigh p/3b 
   DEDOVITCH, Deana pr 
CORLEY, Ashton cf 
POLONI, Krystina 1b 
BARTELS, Amanda dh 
CIRESA, Lindsey lf/p 
PEREZ, Daliana rf 
MUSCHIO, Tiffany c 
Totals  33  12  21 
  

Concordia 5 (23-13)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FREDERICK, Dena 2b 
PATROCINIO, Kristina cf 
LORENZO, Jaime ss 
ROSELLA, Alexa lf/rf 
D'AMICO, Angela 3b 
CANNATA, Rachel dh 
MAGNANI, Theresa 1b/p 
SPADERO, Nicole rf 
   PISCIOTTA, Victoria rf/lf 
BREZOVSKY, Laura c 
MASELLI, Jillian p 
   STUEBER, Jenna 1b 
Totals  30  13  21  10 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Bloomfield.......... 006 200 0 -  8 12  0
Concordia........... 100 022 0 -  5 13  2
-----------------------------------------
E - FREDERICK; LORENZO. DP - BC 1; CND 1. LOB - BC 8; CND 7. 2B - WAGAR; CORLEY; POLONI; CIRESA; PEREZ; PATROCINIO; BREZOVSKY. 3B - YOSHIZU. HR - COSME; LORENZO. HBP - WILLIAMS; CIRESA. SH - YOSHIZU. SB - COSME. CS - PATROCINIO.

Bloomfield   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WILLIAMS, Ashleigh W  6.0  12  26  28 
CIRESA, Lindsey   1.0 
  
Concordia   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MASELLI, Jillian L  3.0  17  20 
MAGNANI, Theresa   4.0  16  17 

Win - WILLIAMS. Loss - MASELLI. Save - None. HBP - by MASELLI (CIRESA); by MAGNANI (WILLIAMS). PB - MUSCHIO.

Umpires -
Start: 10:00 am Time: 1:52 Attendance: 82

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Bloomfield vs Concordia
May 05, 2011 at Lakewood, NJ

Bloomfield starters: 5/3b WAGAR; 12/ss YOSHIZU; 3/2b COSME; 8/p WILLIAMS; 13/cf CORLEY; 23/1b POLONI; 10/dh BARTELS; 32/lf CIRESA; 33/rf PEREZ; 40/c MUSCHIO;

Concordia starters: 18/2b FREDERICK; 25/cf PATROCINIO; 12/ss LORENZO; 14/lf ROSELLA; 23/3b D'AMICO; 15/dh CANNATA; 24/1b MAGNANI; 36/rf SPADERO; 31/c BREZOVSKY; 22/p MASELLI;

Bloomfield 1st - WAGAR singled to center field. YOSHIZU out at first p to 2b, SAC, bunt; WAGAR advanced to second. COSME singled to center field, out at second cf to c to ss; WAGAR advanced to third. WILLIAMS popped up to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Concordia 1st - FREDERICK singled through the left side. PATROCINIO reached on a fielder's choice to shortstop; FREDERICK out at second ss to 2b. PATROCINIO out at second c to ss, caught stealing. LORENZO homered to right field, RBI. ROSELLA grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bloomfield 2nd - CORLEY grounded out to ss. POLONI singled to right field. BARTELS reached on a fielder's choice to second base; POLONI out at second 2b to ss. CIRESA hit by pitch; BARTELS advanced to second. PEREZ singled to left field; CIRESA advanced to second; BARTELS advanced to third. WAGAR flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Concordia 2nd - D'AMICO walked. CANNATA lined into double play 1b unassisted; D'AMICO out on the play. MAGNANI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bloomfield 3rd - YOSHIZU tripled to right field. COSME singled to shortstop, RBI; YOSHIZU scored. WILLIAMS struck out swinging. COSME stole second. CORLEY reached on an error by ss; COSME advanced to third. POLONI walked; CORLEY advanced to second. BARTELS reached on a fielder's choice to second base, RBI; POLONI advanced to second; CORLEY advanced to third; COSME scored. CIRESA doubled to left field, 2 RBI; BARTELS advanced to third; POLONI scored; CORLEY scored. PEREZ popped up to ss. WAGAR doubled to right center, 2 RBI; CIRESA scored; BARTELS scored. PISCIOTTA to rf for SPADERO. ROSELLA to rf. PISCIOTTA to lf. YOSHIZU popped up to 2b. 6 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Concordia 3rd - PISCIOTTA grounded out to ss. BREZOVSKY walked. FREDERICK flied out to cf. PATROCINIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bloomfield 4th - MAGNANI to p. STUEBER to 1b for MASELLI. COSME homered to center field, RBI. WILLIAMS hit by pitch. DEDOVITCH pinch ran for WILLIAMS. CORLEY doubled to right center; DEDOVITCH advanced to third. POLONI struck out swinging. BARTELS reached on an error by 2b; CORLEY advanced to third; DEDOVITCH scored, unearned. CIRESA hit into double play 2b to 1b; BARTELS out on the play. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Concordia 4th - WILLIAMS to p for DEDOVITCH. LORENZO singled through the left side. ROSELLA reached on a fielder's choice to second base; LORENZO advanced to second. D'AMICO struck out swinging. CANNATA popped up to 2b. MAGNANI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Bloomfield 5th - PEREZ doubled to left field. WAGAR flied out to rf; PEREZ advanced to third. YOSHIZU grounded out to 3b. COSME grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Concordia 5th - PISCIOTTA singled up the middle. BREZOVSKY grounded out to 3b; PISCIOTTA advanced to second. FREDERICK singled to shortstop; PISCIOTTA advanced to third. PATROCINIO doubled to right center, RBI; FREDERICK advanced to third; PISCIOTTA scored. LORENZO singled to shortstop; PATROCINIO out at second ss unassisted. ROSELLA singled, bunt; LORENZO advanced to second. ROSELLA advanced to second on a passed ball; LORENZO advanced to third on a passed ball; FREDERICK scored on a passed ball, unearned. D'AMICO struck out swinging. 2 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

Bloomfield 6th - WILLIAMS flied out to cf. CORLEY grounded out to 3b. POLONI doubled to right field. BARTELS flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Concordia 6th - CANNATA singled to right field. MAGNANI lined out to 3b. PISCIOTTA singled to right field; CANNATA advanced to second. BREZOVSKY doubled to left center, RBI; PISCIOTTA advanced to second, out at third cf to 3b; CANNATA scored. FREDERICK singled to right field, out at second rf to c to ss, RBI; BREZOVSKY scored. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bloomfield 7th - CIRESA flied out to rf to right center. PEREZ grounded out to ss. WAGAR lined out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Concordia 7th - WAGAR to lf. WILLIAMS to 3b. CIRESA to p. PATROCINIO flied out to lf. LORENZO singled, bunt. ROSELLA flied out to rf. D'AMICO walked; LORENZO advanced to second. CANNATA reached on a fielder's choice to second base; D'AMICO out at second 2b unassisted; LORENZO advanced to third. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.