GEORGIAN COURT UNIV. vs NYACK COLLEGE (Mar 31, 2010)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
GEORGIAN COURT UNIV. at NYACK COLLEGE (Game 2)
Mar 31, 2010 at LAKEWOOD, NJ

GEORGIAN COURT UNIV. 9 (18-6,5-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
COMISKEY, Jessica cf 
GAROFALO, Sammie Jo 2b 
  DePALMA, Melissa 2b 
RUCH, Rachel lf 
HULL, Brooke p 
  SANSEVERA, Diana pr 
CUTLER, Kelsey 3b 
TARTAGLIA, Jen ss 
CUEVAS, Courtney 1b 
BROSSOIE, Donnie c 
LONG, Chelsea rf 
Totals  29  12  15 
  

NYACK COLLEGE 0 (2-15,0-6)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LEONARD, Victoria cf 
PEREZ, Christina lf 
JOHNSTON, Hope-Ann 3b 
BROWN, Taylor c 
BOLLES, Sarah p 
RAYBUCK, Stephanie 2b 
CERCONE, Brianne 1b 
BROWN, Natasha rf 
BULKA, Anna ss 
Totals  18  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
GEORGIAN COURT UNIV. 301 32 -  9 12  1
NYACK COLLEGE....... 000 00 -  0  2  3
--------------------------------------
E - HULL, B.; PEREZ, C; BROWN, T; BROWN, N. DP - NYACK 1. LOB - GCU 8; NYACK 5. 2B - COMISKEY, J.; GAROFALO, S. 2; RUCH, R. 2; PEREZ, C. HR - COMISKEY, J.(3). HBP - CUTLER, K.; TARTAGLIA, J; LEONARD, V; RAYBUCK, S. SB - RUCH, R.; CUTLER, K..

GEORGIAN COURT UNIV.  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HULL, Brooke W,3-1  5.0  18  20 
  
NYACK COLLEGE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOLLES, Sarah L  5.0  12  29  32 

Win - HULL, B. (3-1). Loss - BOLLES, S (). Save - None. HBP - by BOLLES, S (CUTLER, K.); by BOLLES, S (TARTAGLIA, J); by HULL, B. (RAYBUCK, S); by HULL, B. (LEONARD, V).

Umpires -
Start: 4:35 PM Time: 1:10 Attendance: 38

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
GEORGIAN COURT UNIV. at NYACK COLLEGE (Game 2)
Mar 31, 2010 at LAKEWOOD, NJ

GEORGIAN COURT UNIV. starters: 8/cf COMISKEY, J.; 13/2b GAROFALO, S.; 2/lf RUCH, R.; 23/p HULL, B.; 17/3b CUTLER, K.; 14/ss TARTAGLIA, J; 15/1b CUEVAS, C.; 16/c BROSSOIE, D.; 24/rf LONG, C.;

NYACK COLLEGE starters: 2/cf LEONARD, V; 6/lf PEREZ, C; 17/3b JOHNSON, H; 28/c BROWN, T; 55/p BOLLES, S; 5/2b RAYBUCK, S; 7/1b CERCONE, B; 9/rf BROWN, N; 3/ss BULKA, A;

GEORGIAN COURT UNIV. 1st - COMISKEY, J. doubled to left field. GAROFALO, S. doubled to left center, RBI; COMISKEY, J. scored. RUCH, R. doubled to right center, RBI; GAROFALO, S. scored. HULL, B. singled to left center, RBI; RUCH, R. scored. CUTLER, K. reached on an error by rf; HULL, B. advanced to second. TARTAGLIA, J struck out looking. CUEVAS, C. singled to left center; CUTLER, K. advanced to second; HULL, B. advanced to third. BROSSOIE, D. lined into double play ss to 1b; CUEVAS, C. out on the play. 3 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

NYACK COLLEGE 1st - LEONARD, V fouled out to 2b. PEREZ, C doubled to left field. JOHNSON, H struck out swinging. BROWN, T struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 2nd - LONG, C. fouled out to 3b. COMISKEY, J. fouled out to lf. GAROFALO, S. doubled to center field. RUCH, R. singled to shortstop; GAROFALO, S. advanced to third. RUCH, R. stole second. HULL, B. popped up to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

NYACK COLLEGE 2nd - BOLLES, S grounded out to ss. RAYBUCK, S grounded out to 2b. CERCONE, B reached on an error by p. BROWN, N grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 3rd - CUTLER, K. hit by pitch. CUTLER, K. stole second. TARTAGLIA, J grounded out to 3b; CUTLER, K. advanced to third. CUEVAS, C. grounded out to ss, RBI; CUTLER, K. scored. BROSSOIE, D. grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NYACK COLLEGE 3rd - BULKA, A struck out looking. LEONARD, V grounded out to ss. PEREZ, C singled to shortstop. JOHNSON, H struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 4th - LONG, C. singled to left field. COMISKEY, J. reached on an error by c; LONG, C. advanced to second. GAROFALO, S. flied out to cf; COMISKEY, J. advanced to second; LONG, C. advanced to third. RUCH, R. doubled to center field, 2 RBI; COMISKEY, J. scored, unearned; LONG, C. scored. HULL, B. walked. CUTLER, K. popped up to ss. TARTAGLIA, J hit by pitch; HULL, B. advanced to second; RUCH, R. advanced to third. CUEVAS, C. singled to left field, RBI; TARTAGLIA, J advanced to second; HULL, B. advanced to third; RUCH, R. scored, unearned. BROSSOIE, D. reached on a fielder's choice; CUEVAS, C. out at second ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

NYACK COLLEGE 4th - DePALMA, M. to 2b for GAROFALO, S.. BROWN, T grounded out to ss. BOLLES, S struck out swinging. RAYBUCK, S hit by pitch. CERCONE, B popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 5th - LONG, C. reached on an error by lf. COMISKEY, J. homered to left field, 2 RBI; LONG, C. scored, unearned. DePALMA, M. flied out to cf. RUCH, R. struck out swinging. HULL, B. singled to center field. SANSEVERA, D pinch ran for HULL, B.. CUTLER, K. struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

NYACK COLLEGE 5th - HULL, B. to p for SANSEVERA, D. BROWN, N grounded out to 3b. BULKA, A struck out swinging. LEONARD, V hit by pitch. PEREZ, C grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.