FELICIAN COLLEGE vs GEORGIAN COURT UNIV. (Apr 13, 2010)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
FELICIAN COLLEGE at GEORGIAN COURT UNIV. (Game 2)
Apr 13, 2010 at LAKEWOOD, NJ

FELICIAN COLLEGE 7 (9-22,3-13)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MATEO, Justine cf 
  MARIN, Melinda rf 
VAN DYKE, Hope 2b 
DEGENHARDT, Nicole ss/lf 
DEEUBOL, Tiffany rf/cf 
KELLER, Grace p/ss 
DODD, Rebecca c 
DORAN, Amber 3b/p 
PISERCHIO, Gina lf/rf 
  ROMANO, Stephanie p 
ORTIZ, Samantha 1b 
Totals  25  10  12 
  

GEORGIAN COURT UNIV. 21 (26-10,12-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
COMISKEY, Jessica cf 
GAROFALO, Sammie Jo 2b 
RUCH, Rachel 1b 
HULL, Brooke p 
CUTLER, Kelsey 3b 
TARTAGLIA, Jen ss 
BROSSOIE, Donnie c 
LONG, Chelsea lf 
DePALMA, Melissa rf 
Totals  26  21  15  18  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
FELICIAN COLLEGE.... 430 00 -  7 10  1
GEORGIAN COURT UNIV. 739 2X - 21 15  1
--------------------------------------
E - DEEUBOL; TARTAGLIA, J. DP - GCU 1. LOB - FELICIAN 6; GCU 4. 2B - ORTIZ 2; COMISKEY, J.; GAROFALO, S.; TARTAGLIA, J. 3B - MATEO. HR - HULL, B.(7); BROSSOIE, D.(1); LONG, C.(3). HBP - RUCH, R.. SF - GAROFALO, S.; LONG, C.. SB - MATEO; DORAN; COMISKEY, J.; TARTAGLIA, J; DePALMA, M. 2.

FELICIAN COLLEGE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KELLER, Grace   1.0  11 
DORAN, Amber L  2.0  12  14  21 
ROMANO, Stephanie   1.0 
  
GEORGIAN COURT UNIV.  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HULL, Brooke W,6-2  5.0  10  25  28 

Win - HULL, B. (6-2). Loss - DORAN (). Save - None. WP - KELLER; DORAN. HBP - by DORAN (RUCH, R.).

Umpires -
Start: 5:16 PM Time: 1:46 Attendance: 25

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
FELICIAN COLLEGE at GEORGIAN COURT UNIV. (Game 2)
Apr 13, 2010 at LAKEWOOD, NJ

FELICIAN COLLEGE starters: 15/cf MATEO; 8/2b VAN DYKE; 6/ss DEGENHARDT; 24/rf DEEUBOL; 2/p KELLER; 44/c DODD; 5/3b DORAN; 1/lf PISERCHIO; 51/1b ORTIZ;

GEORGIAN COURT UNIV. starters: 8/cf COMISKEY, J.; 13/2b GAROFALO, S.; 2/1b RUCH, R.; 23/p HULL, B.; 17/3b CUTLER, K.; 14/ss TARTAGLIA, J; 16/c BROSSOIE, D.; 24/lf LONG, C.; 6/rf DePALMA, M.;

FELICIAN COLLEGE 1st - MATEO singled to left field. MATEO stole second. VAN DYKE walked. DEGENHARDT singled to center field; VAN DYKE advanced to second; MATEO advanced to third. DEEUBOL singled to third base, RBI; DEGENHARDT advanced to second; VAN DYKE advanced to third; MATEO scored. KELLER reached on a fielder's choice, RBI; DEEUBOL out at second p to ss to 2b; DEGENHARDT advanced to third; VAN DYKE scored. DODD grounded out to 3b, RBI; KELLER advanced to second; DEGENHARDT scored. DORAN singled to center field, RBI; KELLER scored. DORAN stole second. PISERCHIO grounded out to ss. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 1st - COMISKEY, J. singled to first base. GAROFALO, S. singled to left center; COMISKEY, J. advanced to second. RUCH, R. walked; GAROFALO, S. advanced to second; COMISKEY, J. advanced to third. HULL, B. walked, RBI; RUCH, R. advanced to second; GAROFALO, S. advanced to third; COMISKEY, J. scored. CUTLER, K. singled to left field, 2 RBI; HULL, B. advanced to second; RUCH, R. scored; GAROFALO, S. scored. TARTAGLIA, J walked; CUTLER, K. advanced to second; HULL, B. advanced to third. MARIN to rf for MATEO. DEEUBOL to cf. BROSSOIE, D. singled to left field, 2 RBI; TARTAGLIA, J advanced to second; CUTLER, K. scored; HULL, B. scored. LONG, C. grounded out to c; BROSSOIE, D. advanced to second; TARTAGLIA, J advanced to third. DePALMA, M. reached on a fielder's choice; BROSSOIE, D. interference, out at second ss unassisted. DePALMA, M. stole second; TARTAGLIA, J stole home. DePALMA, M. advanced to third on a wild pitch. COMISKEY, J. walked. COMISKEY, J. stole second; DePALMA, M. stole home. GAROFALO, S. grounded out to ss. 7 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

FELICIAN COLLEGE 2nd - ORTIZ doubled to left field. MARIN struck out looking. VAN DYKE singled to left field; ORTIZ advanced to third. DEGENHARDT singled to second base, RBI; VAN DYKE advanced to second; ORTIZ scored. DEEUBOL reached on a fielder's choice; DEGENHARDT advanced to second on an error by ss, advanced to third; VAN DYKE scored, unearned. KELLER walked; DEEUBOL advanced to second. DODD singled to left center, RBI; KELLER advanced to second; DEEUBOL advanced to third; DEGENHARDT scored. DORAN lined into double play 1b unassisted; DODD out on the play. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 2nd - MATEO to cf for MARIN. DEGENHARDT to lf. DEEUBOL to 3b. KELLER to ss. DORAN to p. PISERCHIO to rf. RUCH, R. grounded out to ss. HULL, B. singled to left field. CUTLER, K. singled to left field; HULL, B. advanced to second. TARTAGLIA, J walked; CUTLER, K. advanced to second; HULL, B. advanced to third. BROSSOIE, D. singled to left field, advanced to second, 2 RBI; TARTAGLIA, J advanced to third; CUTLER, K. scored; HULL, B. scored. LONG, C. flied out to cf, SF, RBI; BROSSOIE, D. advanced to third; TARTAGLIA, J scored. DePALMA, M. popped up to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

FELICIAN COLLEGE 3rd - PISERCHIO grounded out to 3b. ORTIZ lined out to lf. MATEO tripled to center field. VAN DYKE grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 3rd - COMISKEY, J. doubled to left field. COMISKEY, J. advanced to third on a wild pitch. GAROFALO, S. flied out to rf, SF, RBI; COMISKEY, J. scored. RUCH, R. hit by pitch. HULL, B. homered to center field, 2 RBI; RUCH, R. scored. CUTLER, K. grounded out to 1b unassisted. TARTAGLIA, J doubled to left field. BROSSOIE, D. walked. LONG, C. walked; BROSSOIE, D. advanced to second; TARTAGLIA, J advanced to third. DePALMA, M. walked, RBI; LONG, C. advanced to second; BROSSOIE, D. advanced to third; TARTAGLIA, J scored. COMISKEY, J. reached on an error by 3b; DePALMA, M. advanced to second; LONG, C. advanced to third; BROSSOIE, D. scored, unearned. GAROFALO, S. doubled to right center, 2 RBI; COMISKEY, J. advanced to third; DePALMA, M. scored, unearned; LONG, C. scored, unearned. RUCH, R. singled to left field, 2 RBI; GAROFALO, S. scored, unearned; COMISKEY, J. scored, unearned. HULL, B. singled to left center; RUCH, R. advanced to second. CUTLER, K. fouled out to p. 9 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

FELICIAN COLLEGE 4th - DEGENHARDT grounded out to 1b unassisted. DEEUBOL walked. KELLER grounded out to 2b; DEEUBOL advanced to second. DODD grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 4th - DEEUBOL to rf. DORAN to 3b. ROMANO to p for PISERCHIO. TARTAGLIA, J popped up to ss. BROSSOIE, D. homered to left field, RBI. LONG, C. homered to left field, RBI. DePALMA, M. lined out to cf. COMISKEY, J. fouled out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

FELICIAN COLLEGE 5th - DORAN struck out looking. ROMANO struck out swinging. ORTIZ doubled to left field. MATEO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.