Caldwell College vs GEORGIAN COURT UNIV. (Apr 15, 2010)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Caldwell College at GEORGIAN COURT UNIV. (Game 2)
Apr 15, 2010 at LAKEWOOD, NJ

Caldwell College 5 (25-11,11-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
RYAN cf 
CASCONE 2b 
GENOVESE ss 
TIMBROOK 1b 
  LEAL pr 
TAMEZ 3b 
PARKER dh 
  SCHYMANSKI pr/dh 
GAROFOLO rf 
FRANTELLIZZI c 
  CEFOLO ph 
MARGIOTTA lf 
WILSON, K p 
  PULIDO p 
Totals  32  23  11 
  

GEORGIAN COURT UNIV. 6 (27-11,13-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
COMISKEY, Jessica cf 
GAROFALO, Sammie Jo 2b/lf 
RUCH, Rachel 1b/2b 
HULL, Brooke p/dh 
CUTLER, Kelsey 3b 
TARTAGLIA, Jen ss 
BROSSOIE, Donnie c 
LONG, Chelsea lf/1b  10 
DePALMA, Melissa rf 
SANSEVERA, Diana p/dh 
Totals  33  12  24  15 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
Caldwell College.... 201 001 10 -  5  9  1
GEORGIAN COURT UNIV. 002 200 11 -  6 12  3
------------------------------------------

Note: 2 outs, 1 runner LOB when the game ended.

E - TAMEZ; COMISKEY, J.; GAROFALO, S.; TARTAGLIA, J. DP - CALDWELL 1; GCU 1. LOB - CALDWELL 11; GCU 7. 2B - TIMBROOK 2; CUTLER, K.. HR - COMISKEY, J.. HBP - CASCONE; GENOVESE 2. SH - GENOVESE; GAROFALO, S.; DePALMA, M.. SF - FRANTELLIZZI. SB - MARGIOTTA.

Caldwell College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WILSON, K   6.0  25  27  11 
PULIDO L  1.2 
  
GEORGIAN COURT UNIV.  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HULL, Brooke W,7-2  6.2  27  35  11 
SANSEVERA, Diana   1.1 

Win - HULL, B. (7-2). Loss - PULIDO (). Save - None. WP - HULL, B.. HBP - by HULL, B. (CASCONE); by HULL, B. (GENOVESE); by HULL, B. (GENOVESE).

Umpires -
Start: 4:24 PM Time: 1:55 Attendance: 58

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Caldwell College at GEORGIAN COURT UNIV. (Game 2)
Apr 15, 2010 at LAKEWOOD, NJ

Caldwell College starters: 7/cf RYAN; 2/2b CASCONE; 9/ss GENOVESE; 11/1b TIMBROOK; 6/3b TAMEZ; 33/dh PARKER; 14/rf GAROFOLO; 8/c FRANTELLIZZI; 1/lf MARGIOTTA; 32/p WILSON, K;

GEORGIAN COURT UNIV. starters: 8/cf COMISKEY, J.; 13/2b GAROFALO, S.; 2/1b RUCH, R.; 23/p HULL, B.; 17/3b CUTLER, K.; 14/ss TARTAGLIA, J; 16/c BROSSOIE, D.; 24/lf LONG, C.; 6/rf DePALMA, M.; 77/p SANSEVERA, D;

Caldwell College 1st - GAROFALO, S. to lf. RUCH, R. to 2b. HULL, B. to dh. LONG, C. to 1b. HULL, B. to p. SANSEVERA, D. RYAN struck out swinging. CASCONE grounded out to 1b. GENOVESE singled to center field. TIMBROOK doubled to right center, RBI; GENOVESE scored. TAMEZ singled to center field, RBI; TIMBROOK scored. PARKER popped up to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 1st - COMISKEY, J. flied out to cf. GAROFALO, S. singled to center field. RUCH, R. struck out swinging. HULL, B. flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Caldwell College 2nd - GAROFOLO grounded out to 3b. FRANTELLIZZI struck out swinging. MARGIOTTA singled to third base. MARGIOTTA stole second. RYAN grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 2nd - CUTLER, K. popped up to ss. TARTAGLIA, J grounded out to 3b. BROSSOIE, D. singled to center field. LONG, C. flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Caldwell College 3rd - CASCONE hit by pitch. GENOVESE out at first p to 2b, SAC; CASCONE advanced to second. TIMBROOK doubled to right field, RBI; CASCONE scored. LEAL pinch ran for TIMBROOK. TAMEZ walked. PARKER struck out swinging. TAMEZ advanced to second; LEAL advanced to third on a wild pitch. GAROFOLO walked. FRANTELLIZZI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 3rd - TIMBROOK to 1b for LEAL. DePALMA, M. popped up to 2b. COMISKEY, J. walked. GAROFALO, S. singled to right field; COMISKEY, J. advanced to second. RUCH, R. reached on an error by 3b; GAROFALO, S. advanced to second; COMISKEY, J. advanced to third. HULL, B. lined out to ss. CUTLER, K. doubled to left field, 2 RBI; RUCH, R. advanced to third; GAROFALO, S. scored, unearned; COMISKEY, J. scored, unearned. TARTAGLIA, J popped up to p. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Caldwell College 4th - MARGIOTTA grounded out to 1b. RYAN walked. CASCONE singled to left field; RYAN advanced to second. GENOVESE hit by pitch; CASCONE advanced to second; RYAN. TIMBROOK hit into double play 3b to c to 1b; RYAN out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 4th - BROSSOIE, D. flied out to rf. LONG, C. singled to center field. DePALMA, M. out at first p to 2b, SAC; LONG, C. advanced to second. COMISKEY, J. homered to center field, 2 RBI; LONG, C. scored. GAROFALO, S. popped up to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Caldwell College 5th - TAMEZ singled to right field. PARKER reached on a fielder's choice; TAMEZ out at second 3b to 2b. GAROFOLO singled to left field; PARKER advanced to second. SCHYMANSKI pinch ran for PARKER. CEFOLO pinch hit for FRANTELLIZZI. HULL, B. to dh. SANSEVERA, D to p. CEFOLO grounded out to 1b; GAROFOLO advanced to second; SCHYMANSKI advanced to third. MARGIOTTA flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 5th - FRANTELLIZZI to c for CEFOLO. RUCH, R. singled to left field. HULL, B. lined into double play 1b unassisted; RUCH, R. out on the play. CUTLER, K. singled to right field. TARTAGLIA, J struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Caldwell College 6th - HULL, B. to p. SANSEVERA, D. RYAN grounded out to 3b. CASCONE reached on an error by lf, advanced to second. GENOVESE hit by pitch. HULL, B. to dh. SANSEVERA, D to p. TIMBROOK reached on a fielder's choice; GENOVESE advanced to second; CASCONE out at third 3b. TAMEZ singled to left field, RBI; TIMBROOK advanced to second; GENOVESE scored, unearned. SCHYMANSKI to dh. SCHYMANSKI reached on a fielder's choice; TAMEZ advanced to second; TIMBROOK out at third 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 6th - BROSSOIE, D. fouled out to 2b. LONG, C. grounded out to ss. DePALMA, M. grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Caldwell College 7th - HULL, B. to p. SANSEVERA, D. GAROFOLO reached on an error by cf, advanced to second, advanced to third on an error by ss. FRANTELLIZZI flied out to rf, SF, RBI; GAROFOLO scored, unearned. MARGIOTTA flied out to rf. RYAN grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 7th - PULIDO to p for WILSON, K. COMISKEY, J. singled to right field. GAROFALO, S. out at first p to 2b, SAC; COMISKEY, J. advanced to second. RUCH, R. singled to center field, RBI; COMISKEY, J. scored. HULL, B. reached on a fielder's choice; RUCH, R. out at second 3b to 2b. CUTLER, K. grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Caldwell College 8th - CASCONE grounded out to 3b. GENOVESE popped up to 2b. TIMBROOK flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 8th - TARTAGLIA, J singled to left field. BROSSOIE, D. grounded out to p; TARTAGLIA, J advanced to second. LONG, C. grounded out to 2b; TARTAGLIA, J advanced to third. DePALMA, M. singled to right field, RBI; TARTAGLIA, J scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.