Georgian Court Univ. vs Caldwell College (May 08, 2010)

 
Box Score
 

2010 Caldwell College Softball
#3 Georgian Court Univ. at #2 Caldwell College
May 08, 2010 at LAKEWOOD, NJ

Georgian Court Univ. 7 (37-16)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
COMISKEY, Jessica cf 
GAROFALO, Sammie ss 
RUCH, Rachel 2b 
HULL, Brooke dp 
CUTLER, Kelsey 3b 
PeQUEEN, L. 1b 
  DePALMA, Melissa pr 
BROSSOIE, Donnie c 
LONG, Chelsea lf 
TARTAGLIA, Jen rf 
SANSEVERA, Diana p 
Totals  30  21 
  

Caldwell College 6 (42-14)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
RYAN, Kelly cf 
CASCONE, Dia 2b 
GENOVESE, Danielle ss 
  ASHLEY, Rebecca pr 
  LEAL, Amy 2b 
  FORTE, Annie ph 
TIMBROOK, Kyrie 1b 
TAMEZ, Marisa 3b 
GAROFOLO, Patti rf 
PARKER, Sierra dp 
FRANTELLIZZI, Brittn c 
  DELLARATTA, Katie pr 
MARGIOTTA, Katie lf 
  SCHYMANSKI, Kelly ph 
PULIDO, Brittany p 
  WILSON, Kourtney p 
Totals  30  11  21  10  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Georgian Court Univ. 313 000 0 -  7  8  0
Caldwell College.... 002 000 4 -  6 11  4
-----------------------------------------
E - GENOVESE 2; TAMEZ 2. DP - GCU 1; CALDWELL 1. LOB - GCU 3; CALDWELL 12. 2B - HULL, B.; TIMBROOK. HR - RUCH, R.; HULL, B.; TARTAGLIA, J. HBP - CASCONE; SCHYMANSKI. SH - GAROFALO, S.; CASCONE.

Georgian Court Univ.  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANSEVERA, Diana W  7.0  11  30  39  10 
  
Caldwell College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PULIDO, Brittany L  2.0  12  13 
WILSON, Kourtney   5.0  18  18 

Win - SANSEVERA, D. Loss - PULIDO. Save - None. WP - WILSON, K. HBP - by SANSEVERA, D (CASCONE); by SANSEVERA, D (SCHYMANSKI).

Umpires -
Start: 11:07 AM Time: 2:08 Attendance: 86
Weather: 72 degrees, mostly cloudy

 
Play-by-Play
 

2010 Caldwell College Softball
#3 Georgian Court Univ. at #2 Caldwell College
May 08, 2010 at LAKEWOOD, NJ

Georgian Court Univ. starters: 8/cf COMISKEY, J.; 13/ss GAROFALO, S.; 2/2b RUCH, R.; 23/dp HULL, B.; 17/3b CUTLER, K.; 3/1b PeQUEEN, L.; 16/c BROSSOIE, D.; 24/lf LONG, C.; 14/rf TARTAGLIA, J; 77/p SANSEVERA, D;

Caldwell College starters: 7/cf RYAN; 2/2b CASCONE; 9/ss GENOVESE; 11/1b TIMBROOK; 6/3b TAMEZ; 14/rf GAROFOLO; 33/dp PARKER; 8/c FRANTELLIZZI; 1/lf MARGIOTTA; 15/p PULIDO;

Georgian Court Univ. 1st - COMISKEY, J. reached on an error by 3b. GAROFALO, S. out at first 1b to 2b, SAC; COMISKEY, J. advanced to second. RUCH, R. homered to right field, 2 RBI; COMISKEY, J. scored, unearned. HULL, B. homered to left field, RBI. CUTLER, K. grounded out to ss. PeQUEEN, L. grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Caldwell College 1st - RYAN singled to pitcher. CASCONE out at first 3b to 2b, SAC; RYAN advanced to second. GENOVESE struck out looking. TIMBROOK flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Georgian Court Univ. 2nd - BROSSOIE, D. singled to right center, out at second cf to ss. LONG, C. grounded out to 1b unassisted. TARTAGLIA, J homered to center field, RBI. COMISKEY, J. flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Caldwell College 2nd - TAMEZ grounded out to ss. GAROFOLO struck out swinging. PARKER singled to left field. FRANTELLIZZI walked; PARKER advanced to second. MARGIOTTA grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Georgian Court Univ. 3rd - GAROFALO, S. reached on an error by ss. RUCH, R. singled to shortstop; GAROFALO, S. advanced to second. HULL, B. doubled to right center, 2 RBI; RUCH, R. scored; GAROFALO, S. scored, unearned. WILSON, K to p for PULIDO. CUTLER, K. struck out swinging. PeQUEEN, L. grounded out to 3b. BROSSOIE, D. singled to right center, RBI; HULL, B. scored, unearned. LONG, C. grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Caldwell College 3rd - RYAN singled to center field. CASCONE hit by pitch; RYAN advanced to second. GENOVESE walked; CASCONE advanced to second; RYAN advanced to third. ASHLEY pinch ran for GENOVESE. TIMBROOK doubled to right field, 2 RBI; ASHLEY advanced to third; CASCONE scored; RYAN scored. TAMEZ struck out looking. GAROFOLO popped up to 3b. PARKER grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Georgian Court Univ. 4th - GENOVESE to ss for ASHLEY. TARTAGLIA, J grounded out to p. COMISKEY, J. struck out looking. GAROFALO, S. struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Caldwell College 4th - FRANTELLIZZI walked. MARGIOTTA fouled out to c. RYAN singled to left field; FRANTELLIZZI advanced to second. CASCONE reached on a fielder's choice; RYAN advanced to second; FRANTELLIZZI out at third p to 3b. GENOVESE popped up to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Georgian Court Univ. 5th - RUCH, R. reached on an error by ss. HULL, B. fouled out to 3b. CUTLER, K. hit into double play 3b to 2b to 1b; RUCH, R. out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Caldwell College 5th - TIMBROOK singled to center field. TAMEZ hit into double play ss to 2b to 1b; TIMBROOK out on the play. GAROFOLO singled to right field. PARKER flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Georgian Court Univ. 6th - PeQUEEN, L. singled to left field. BROSSOIE, D. fouled out to 1b. LONG, C. reached on an error by 3b; PeQUEEN, L. advanced to second. DePALMA, M. pinch ran for PeQUEEN, L.. LONG, C. advanced to second; DePALMA, M. advanced to third on a wild pitch. TARTAGLIA, J struck out swinging. COMISKEY, J. popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Caldwell College 6th - PeQUEEN, L. to 1b for DePALMA, M.. FRANTELLIZZI grounded out to ss. MARGIOTTA singled to third base. RYAN walked; MARGIOTTA advanced to second. CASCONE lined out to 3b. GENOVESE reached on a fielder's choice; RYAN advanced to second; MARGIOTTA out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Georgian Court Univ. 7th - CASCONE to ss. LEAL to 2b for GENOVESE. GAROFALO, S. grounded out to 3b. RUCH, R. popped up to 3b. HULL, B. popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Caldwell College 7th - TIMBROOK grounded out to ss. TAMEZ walked. GAROFOLO singled to second base; TAMEZ advanced to second. PARKER walked; GAROFOLO advanced to second; TAMEZ advanced to third. FRANTELLIZZI singled to second base, RBI; PARKER advanced to second; GAROFOLO advanced to third; TAMEZ scored. SCHYMANSKI pinch hit for MARGIOTTA. SCHYMANSKI hit by pitch, RBI; FRANTELLIZZI advanced to second; PARKER advanced to third; GAROFOLO scored. DELLARATTA pinch ran for FRANTELLIZZI. RYAN reached on a fielder's choice, RBI; SCHYMANSKI out at second 2b unassisted; DELLARATTA advanced to third; PARKER scored. CASCONE singled to left field, RBI; RYAN advanced to second; DELLARATTA scored. FORTE pinch hit for LEAL. FORTE struck out looking. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.