GEORGIAN COURT UNIV. vs WALSH UNIVERSITY (Mar 02, 2010)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
GEORGIAN COURT UNIV. vs WALSH UNIVERSITY
Mar 02, 2010 at KISSIMMEE, FL (OCSC FIELD #5)

GEORGIAN COURT UNIV. 8 (4-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
COMISKEY, Jessica cf 
GAROFALO, Sammie Jo ss 
RUCH, Rachel 2b 
HULL, Brooke dh/p 
CUTLER, Kelsey 1b 
TARTAGLIA, Jen rf 
CUEVAS, Courtney 3b 
BROSSOIE, Donnie c 
LONG, Chelsea lf 
  DePALMA, Melissa pr/lf 
SANSEVERA, Diana p 
  PeQUEEN, Lyndsey p 
Totals  30  13  21  11 
  

WALSH UNIVERSITY 2 (3-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Brown, Dana 2b/ss 
Gerber, Kendra 3b 
Sherry, Krystal 1b/p 
Ford, Kelsey dh 
Virgin, Ashley p/1b 
Hoover, Ashley lf 
  Cannell, Katherine lf 
Davidson, Jessica ss/2b 
  Perkowski, Megan pr 
  King, Caitlyn 2b 
Rosso, Jenna rf 
  Cain, Megan ph/rf 
Reed, Alyssa cf 
Raubenolt, Celsey c 
Totals  24  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
GEORGIAN COURT UNIV. 420 110 0 -  8 13  0
WALSH UNIVERSITY.... 000 020 0 -  2  5  0
-----------------------------------------
DP - GCU 1; WALSH 1. LOB - GCU 11; WALSH 5. 2B - RUCH, R. 2(6); HULL, B.(3); TARTAGLIA, J(1). HBP - Davidson. SH - BROSSOIE, D.(2); Reed. SF - HULL, B.(1). SB - CUTLER, K.(2).

GEORGIAN COURT UNIV.  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANSEVERA, Diana W,3-0  4.0  13  14 
PeQUEEN, Lyndsey   2.0  10 
HULL, Brooke   1.0 
  
WALSH UNIVERSITY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Virgin, Ashley L  2.0  11  15 
Sherry, Krystal   5.0  19  25  10 

Win - SANSEVERA, D (3-0). Loss - Virgin (). Save - None. WP - Sherry. HBP - by PeQUEEN, L. (Davidson).

Umpires -
Start: Time: 1:54 Attendance:
Weather: 72 degrees, cloudy/windy

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
GEORGIAN COURT UNIV. vs WALSH UNIVERSITY
Mar 02, 2010 at KISSIMMEE, FL (OCSC FIELD #5)

GEORGIAN COURT UNIV. starters: 8/cf COMISKEY, J.; 13/ss GAROFALO, S.; 2/2b RUCH, R.; 23/dh HULL, B.; 17/1b CUTLER, K.; 14/rf TARTAGLIA, J; 15/3b CUEVAS, C.; 16/c BROSSOIE, D.; 24/lf LONG, C.; 77/p SANSEVERA, D;

WALSH UNIVERSITY starters: 20/2b Brown; 12/3b Gerber; 13/1b Sherry; 8/dh Ford; 2/p Virgin; 27/lf Hoover; 3/ss Davidson; 10/rf Rosso; 11/cf Reed; 28/c Raubenolt;

GEORGIAN COURT UNIV. 1st - COMISKEY, J. walked. GAROFALO, S. singled to left field; COMISKEY, J. advanced to second. RUCH, R. singled to left field; GAROFALO, S. advanced to second; COMISKEY, J. advanced to third. HULL, B. doubled to left center, 2 RBI; RUCH, R. advanced to third; GAROFALO, S. scored; COMISKEY, J. scored. CUTLER, K. singled to left field, RBI; HULL, B. advanced to third; RUCH, R. scored. CUTLER, K. stole second. TARTAGLIA, J grounded out to 3b. CUEVAS, C. singled to left field, RBI; HULL, B. scored. BROSSOIE, D. flied out to lf. LONG, C. grounded out to 3b. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

WALSH UNIVERSITY 1st - Brown out at first 1b to 2b. Gerber fouled out to c. Sherry struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 2nd - Brown to ss. Davidson to 2b. COMISKEY, J. walked. GAROFALO, S. singled to shortstop; COMISKEY, J. advanced to second. RUCH, R. doubled to left field, RBI; GAROFALO, S. advanced to third; COMISKEY, J. scored. HULL, B. flied into double play lf to p to 1b, SF, RBI; RUCH, R. advanced to third, out on the play; GAROFALO, S. scored. CUTLER, K. walked. TARTAGLIA, J popped up to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WALSH UNIVERSITY 2nd - Ford grounded out to 3b. Virgin singled to center field. Hoover flied out to lf. Davidson walked; Virgin advanced to second. Rosso lined out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 3rd - Sherry to p. Virgin to 1b. CUEVAS, C. lined out to cf. BROSSOIE, D. popped up to 1b. LONG, C. singled to left field. COMISKEY, J. fouled out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WALSH UNIVERSITY 3rd - Reed fouled out to 1b. Brown grounded out to ss. Gerber grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 4th - GAROFALO, S. flied out to cf. RUCH, R. doubled to right field. RUCH, R. advanced to third on a wild pitch. HULL, B. fouled out to c. CUTLER, K. singled to center field, RBI; RUCH, R. scored. TARTAGLIA, J grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WALSH UNIVERSITY 4th - Sherry singled to second base. Ford struck out looking. Virgin hit into double play 2b to 1b; Sherry out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 5th - CUEVAS, C. walked. BROSSOIE, D. out at first p to 2b, SAC; CUEVAS, C. advanced to second. LONG, C. walked. DePALMA, M. pinch ran for LONG, C.. COMISKEY, J. fouled out to 3b. GAROFALO, S. walked; DePALMA, M. advanced to second; CUEVAS, C. advanced to third. RUCH, R. singled to left field, RBI; GAROFALO, S. advanced to second; DePALMA, M. advanced to third, out at home lf to c; CUEVAS, C. scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WALSH UNIVERSITY 5th - DePALMA, M. to lf. PeQUEEN, L. to p for SANSEVERA, D. Hoover flied out to lf. Davidson hit by pitch. Perkowski pinch ran for Davidson. Cain pinch hit for Rosso. Cain walked; Perkowski advanced to second. Reed out at first p to 2b, SAC; Cain advanced to second; Perkowski advanced to third. Brown singled to left center, 2 RBI; Cain scored; Perkowski scored. Gerber struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 6th - Cannell to lf for Hoover. Davidson to 2b for Perkowski. Cain to rf. HULL, B. struck out swinging. CUTLER, K. popped up to 3b. TARTAGLIA, J doubled to left field. CUEVAS, C. grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WALSH UNIVERSITY 6th - Sherry fouled out to c. Ford grounded out to 3b. Virgin singled to left field. Cannell struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 7th - King to 2b for Davidson. BROSSOIE, D. popped up to 1b. DePALMA, M. flied out to lf. COMISKEY, J. walked. GAROFALO, S. singled to right field; COMISKEY, J. advanced to third. RUCH, R. walked; GAROFALO, S. advanced to second. HULL, B. popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

WALSH UNIVERSITY 7th - HULL, B. to p. / for PeQUEEN, L.. King struck out looking. Cain grounded out to 3b. Reed singled to second base. Brown lined out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.