GEORGIAN COURT UNIV. vs GANNON UNIVERSITY (Feb 28, 2010)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
GEORGIAN COURT UNIV. vs GANNON UNIVERSITY
Feb 28, 2010 at KISSIMMEE, FL (OCSC FIELD #2)

GEORGIAN COURT UNIV. 8 (3-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
COMISKEY, Jessica cf 
GAROFALO, Sammie Jo ss 
RUCH, Rachel 2b 
HULL, Brooke dh/p 
CUTLER, Kelsey 1b 
TARTAGLIA, Jen rf 
CUEVAS, Courtney 3b 
BROSSOIE, Donnie c 
LONG, Chelsea lf 
  DePALMA, Melissa ph/lf 
SANSEVERA, Diana p/pr 
Totals  27  21 
  

GANNON UNIVERSITY 6 (0-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Sam Scott ss 
Casee Piquet 2b 
Carol Kienzl lf 
Ashley Petrone 3b 
Kels Fedell cf 
  Toni Caruso pr 
  Sarah Rinks cf 
  Kristin Schalk ph 
Kelly Trace 1b  11 
Kelsey Brickman dh/p 
  Tiffani Danks pr 
Katie Killian rf 
Courtney Schwenk c 
  Shannon Zoltowski ph 
  Tiffany Joyce ph 
Erica Bartholow p 
Totals  32  10  21  16 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
GEORGIAN COURT UNIV. 042 200 0 -  8  8  1
GANNON UNIVERSITY... 002 400 0 -  6 10  2
-----------------------------------------
E - COMISKEY, J.(1); Scott; Petrone. DP - GANNON 3. LOB - GCU 4; GANNON 9. 2B - RUCH, R.(1); HULL, B.(1); CUEVAS, C.(1); Fedell. HR - RUCH, R.(1).

GEORGIAN COURT UNIV.  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANSEVERA, Diana W,2-0  3.1  16  18 
HULL, Brooke S,1  3.2  16  18 
  
GANNON UNIVERSITY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Erica Bartholow L  2.0  11  14 
Kelsey Brickman   5.0  16  19 

Win - SANSEVERA, D (2-0). Loss - Bartholow (). Save - HULL, B. (1). WP - HULL, B.(1); SANSEVERA, D 2(3); Brickman; Bartholow.

Umpires -
Start: 1:31 PM Time: 2:17 Attendance:
Weather: 61 degrees, sunny
Bartholow faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
GEORGIAN COURT UNIV. vs GANNON UNIVERSITY
Feb 28, 2010 at KISSIMMEE, FL (OCSC FIELD #2)

GEORGIAN COURT UNIV. starters: 8/cf COMISKEY, J.; 13/ss GAROFALO, S.; 2/2b RUCH, R.; 23/dh HULL, B.; 17/1b CUTLER, K.; 14/rf TARTAGLIA, J; 15/3b CUEVAS, C.; 16/c BROSSOIE, D.; 24/lf LONG, C.; 77/p SANSEVERA, D;

GANNON UNIVERSITY starters: 25/ss Scott; 10/2b Piquet; 20/lf Kienzl; 21/3b Petrone; 1/cf Fedell; 4/1b Trace; 3/dh Brickman; 32/rf Killian; 5/c Schwenk; 24/p Bartholow;

GEORGIAN COURT UNIV. 1st - COMISKEY, J. grounded out to 2b. GAROFALO, S. popped up to 2b. RUCH, R. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GANNON UNIVERSITY 1st - Killian to rf for Zoltowski. Schwenk to c for Guerrero. Scott flied out to lf. Piquet singled to center field. Kienzl lined out to lf. Petrone popped up to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 2nd - HULL, B. singled to left field. CUTLER, K. singled to center field; HULL, B. advanced to second. TARTAGLIA, J walked; CUTLER, K. advanced to second; HULL, B. advanced to third. CUEVAS, C. singled to right field, RBI; TARTAGLIA, J advanced to second; CUTLER, K. advanced to third; HULL, B. scored. BROSSOIE, D. walked, RBI; CUEVAS, C. advanced to second; TARTAGLIA, J advanced to third; CUTLER, K. scored. LONG, C. grounded out to 2b, RBI; BROSSOIE, D. advanced to second; CUEVAS, C. advanced to third; TARTAGLIA, J scored. COMISKEY, J. reached on an error by ss, RBI; BROSSOIE, D. advanced to third, out at home cf to ss to c; CUEVAS, C. scored, unearned. GAROFALO, S. grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

GANNON UNIVERSITY 2nd - Fedell doubled to left field. Trace struck out looking. Brickman grounded out to 2b; Fedell advanced to third. Killian grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 3rd - RUCH, R. doubled to right center. HULL, B. doubled to right center, RBI; RUCH, R. scored. CUTLER, K. walked; HULL, B. advanced to third on a wild pitch. Brickman to p. / for Bartholow. TARTAGLIA, J walked; CUTLER, K. advanced to second. CUEVAS, C. singled to third base, RBI; TARTAGLIA, J advanced to second; CUTLER, K. advanced to third; HULL, B. scored. BROSSOIE, D. hit into double play 2b to c to 1b; CUEVAS, C. advanced to second; TARTAGLIA, J advanced to third; CUTLER, K. out on the play. LONG, C. grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

GANNON UNIVERSITY 3rd - Schwenk struck out swinging. Scott reached on an error by cf, advanced to second. Scott advanced to third on a wild pitch. Piquet walked. Kienzl singled to left field, RBI; Piquet advanced to second; Scott scored, unearned. Petrone singled to center field; Kienzl advanced to second; Piquet advanced to third. Fedell reached on a fielder's choice, RBI; Petrone out at second 2b to ss; Kienzl advanced to third; Piquet scored, unearned. Caruso pinch ran for Fedell. Caruso advanced to second on a wild pitch. Trace struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 4th - Rinks to cf for Caruso. COMISKEY, J. struck out swinging. GAROFALO, S. walked. RUCH, R. homered to left center, 2 RBI; GAROFALO, S. scored. HULL, B. walked. SANSEVERA, D pinch ran for HULL, B.. / for SANSEVERA, D. CUTLER, K. hit into double play 2b to ss to 1b; SANSEVERA, D out on the play. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

GANNON UNIVERSITY 4th - HULL, B. to dh for SANSEVERA, D. SANSEVERA, D to p. Brickman walked. Killian singled to second base; Brickman advanced to second. Zoltowski pinch hit for Schwenk. Zoltowski struck out swinging. HULL, B. to p. / for SANSEVERA, D. Scott singled to third base; Killian advanced to second; Brickman advanced to third. Piquet walked, RBI; Scott advanced to second; Killian advanced to third; Brickman scored. Kienzl singled to right field, RBI; Piquet advanced to second; Scott advanced to third; Killian scored. Petrone singled to right center, 2 RBI; Kienzl advanced to third; Piquet scored; Scott scored. Rinks struck out swinging. Trace grounded out to 2b. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 5th - Schwenk to c for Zoltowski. TARTAGLIA, J grounded out to 3b. CUEVAS, C. doubled to right center. BROSSOIE, D. hit into double play 3b to 1b to ss; CUEVAS, C. out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

GANNON UNIVERSITY 5th - Brickman singled to center field. Brickman advanced to second on a wild pitch. Killian grounded out to ss. Schwenk struck out swinging. Danks pinch ran for Brickman. Scott grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 6th - Brickman to p for Danks. DePALMA, M. pinch hit for LONG, C.. DePALMA, M. struck out swinging. COMISKEY, J. reached on an error by 3b. GAROFALO, S. grounded out to 3b; COMISKEY, J. advanced to second. COMISKEY, J. advanced to third on a wild pitch. RUCH, R. struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

GANNON UNIVERSITY 6th - DePALMA, M. to lf. Piquet popped up to p. Kienzl struck out swinging. Petrone walked. Schalk pinch hit for Rinks. Schalk reached on a fielder's choice; Petrone out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 7th - Rinks to cf for Schalk. HULL, B. grounded out to 3b. CUTLER, K. struck out swinging. TARTAGLIA, J struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GANNON UNIVERSITY 7th - Trace grounded out to 2b. Brickman singled to right center. Killian reached on a fielder's choice; Brickman out at second ss to 2b. Joyce pinch hit for Schwenk. Joyce lined out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.