DOWLING COLLEGE vs GEORGIAN COURT UNIV. (Apr 04, 2009)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
DOWLING COLLEGE at GEORGIAN COURT UNIV.
Apr 04, 2009 at Lakewood, NJ (Georgian Court Univ.)

DOWLING COLLEGE 3 (15-13)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Compitello,L 2b 
Compitello,S 3b 
Pinto, K. lf 
Hannan, J. 1b 
DeMeo, K. rf 
Slack, E. c 
  O'Brien, D. pr 
Boystak, K. cf 
Rogue, J. ss 
Gran, A. dp 
Cameron, K. p 
  Hofmann, K. p 
Totals  19  12 
  

GEORGIAN COURT UNIV. 11 (19-9)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
VAN CLEEF, Marissa cf 
RUCH, Rachel 2b 
KIRCHNER, Mallory lf 
CUEVAS, Stephanie 1b 
CUEVAS, Courtney 3b 
CUTLER, Kelsey c 
GARAFALO, Sammie Jo ss 
TARTAGLIA, Jennifer dp 
COMISKEY, Jessica rf 
SASKO, Samantha p 
  LaFRANCE, Amanda p 
Totals  24  11  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
DOWLING COLLEGE..... 201 00 -  3  7  4
GEORGIAN COURT UNIV. 305 3X - 11  9  1
--------------------------------------
E - Compitello,L; Compitello,S; Hannan, J.; Boystak, K.; CUEVAS, S.. DP - LIONS 1. LOB - DOWLING 4; LIONS 5. 2B - CUEVAS, S.; CUTLER; TARTAGLIA. 3B - CUEVAS, C.. HR - Hannan, J.; TARTAGLIA(2). HBP - GARAFALO. SH - Boystak, K.; GARAFALO.

DOWLING COLLEGE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Cameron, K. L  2.1  17  20 
Hofmann, K.   1.2 
  
GEORGIAN COURT UNIV.  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SASKO, Samantha   1.1 
LaFRANCE, Amanda W,1-1  3.2  14  14 

Win - LaFRANCE (1-1). Loss - Cameron, K. (). Save - None. WP - Hofmann, K.; LaFRANCE 2. HBP - by Cameron, K. (GARAFALO). PB - Slack, E.; CUTLER.

Umpires -
Start: 5:15 Time: 1:20 Attendance: 47
Weather: 52 degrees, windy

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
DOWLING COLLEGE at GEORGIAN COURT UNIV.
Apr 04, 2009 at Lakewood, NJ (Georgian Court Univ.)

DOWLING COLLEGE starters: 3/2b Compitello,L; 7/3b Compitello,S; 11/lf Pinto, K.; 29/1b Hannan, J.; 33/rf DeMeo, K.; 24/c Slack, E.; 5/cf Boystak, K.; 6/ss Rogue, J.; 9/dp Gran, A.; 17/p Cameron, K.;

GEORGIAN COURT UNIV. starters: 25/cf VAN CLEEF; 2/2b RUCH; 1/lf KIRCHNER; 7/1b CUEVAS, S.; 15/3b CUEVAS, C.; 17/c CUTLER; 13/ss GARAFALO; 14/dp TARTAGLIA; 8/rf COMISKEY; 12/p SASKO;

DOWLING COLLEGE 1st - Compitello,L singled to center field. Compitello,L advanced to second on a passed ball. Compitello,S singled to first base; Compitello,L advanced to third, scored on an error by 1b, unearned. Pinto, K. grounded out to 2b unassisted; Compitello,S advanced to second. Hannan, J. fouled out to 1b. DeMeo, K. singled, out at second lf to 3b to 2b, RBI; Compitello,S scored. 2 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 1st - VAN CLEEF grounded out to ss. RUCH flied out to cf. KIRCHNER singled to right center. KIRCHNER advanced to second on a passed ball. CUEVAS, S. doubled to right field, RBI; KIRCHNER scored. CUEVAS, C. tripled to right field, RBI; CUEVAS, S. scored. CUTLER doubled to right center, RBI; CUEVAS, C. scored. GARAFALO hit by pitch. TARTAGLIA popped up to ss. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

DOWLING COLLEGE 2nd - Slack, E. walked. Boystak, K. out at first p to 2b, SAC; Slack, E. advanced to second. Rogue, J. walked. LaFRANCE to p for SASKO. Gran, A. struck out swinging. Rogue, J. advanced to second on a wild pitch; Slack, E. advanced to third on a wild pitch. Compitello,L lined out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 2nd - COMISKEY grounded out to 3b. VAN CLEEF singled to left field. RUCH singled to right center; VAN CLEEF advanced to third. KIRCHNER grounded out to p; RUCH advanced to second. CUEVAS, S. struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

DOWLING COLLEGE 3rd - Compitello,S singled to shortstop. Pinto, K. popped into double play 1b to 2b; Compitello,S out on the play. Hannan, J. homered to right field, RBI. DeMeo, K. grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 3rd - CUEVAS, C. grounded out to p. CUTLER walked. GARAFALO reached on an error by 1b, SAC; CUTLER advanced to second. TARTAGLIA doubled to left field, RBI; GARAFALO advanced to third; CUTLER scored. COMISKEY reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; TARTAGLIA advanced to third; GARAFALO scored, unearned. VAN CLEEF reached on an error by 3b, advanced to second; COMISKEY advanced to third; TARTAGLIA scored on an error by 3b, unearned. RUCH singled, RBI; VAN CLEEF advanced to third, scored on an error by cf, unearned; COMISKEY scored, unearned. Hofmann, K. to p for Cameron, K.. KIRCHNER grounded out to 2b; RUCH advanced to second. CUEVAS, S. popped up to 2b. 5 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

DOWLING COLLEGE 4th - Slack, E. singled to left field. O'Brien, D. pinch ran for Slack, E.. Boystak, K. singled to shortstop; O'Brien, D. advanced to second. Boystak, K. advanced to second on a wild pitch; O'Brien, D. advanced to third on a wild pitch. Rogue, J. reached on a fielder's choice; Boystak, K. advanced to third; O'Brien, D. out at home 3b to c. Gran, A. struck out swinging. Compitello,L popped up to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GEORGIAN COURT UNIV. 4th - Slack, E. to c for O'Brien, D.. CUEVAS, C. walked. CUTLER reached on a fielder's choice; CUEVAS, C. advanced to second on an error by 2b. GARAFALO struck out swinging. CUTLER advanced to second on a wild pitch; CUEVAS, C. advanced to third on a wild pitch. TARTAGLIA homered to right field, 3 RBI; CUTLER scored; CUEVAS, C. scored. COMISKEY popped up to ss. VAN CLEEF struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

DOWLING COLLEGE 5th - Compitello,S grounded out to p. Pinto, K. popped up to ss. Hannan, J. grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.