Wayne State vs Caldwell College (Mar 14, 2011)

 
Box Score
 

2011 Caldwell College Softball
Wayne State vs Caldwell College
Mar 14, 2011 at Kissimmee, FL (Osceola County SC)

Wayne State 10 (4-7)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Alison Allen rf 
Rebecca Stanley 3b 
Rebecca Ryan 1b 
Brittany Omelanchuk c 
  Amanda Burnard ph 
Steph Foreman cf 
Rachel Spaccarotelli dp 
  Kristina Susalla ph 
Nikki Fulton 2b 
Logan White lf 
Lauren histed ss 
Sam Cain p 
Totals  26  10  10  15 
  

Caldwell College 0 (0-6)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SCHYMANSKI, Kelly p/rf 
MARGIOTTA, Katie lf 
CASCONE, Dia 2b 
CEFOLO, Cassandra 1b 
WILSON, Kourtney dp 
  LEAL, Amy pr 
LUCENA, Mariah ss 
RYAN, Kelly cf 
GAROFOLO, Patti 3b 
ASHLEY, Rebecca rf/dp 
BATES, Jacklyn c 
  TRUAN, Lindsay p 
Totals  18  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
Wayne State......... 130 33 - 10  9  1
Caldwell College.... 000 00 -  0  2  4
--------------------------------------
E - Stanley; LUCENA; GAROFOLO 2; ASHLEY. DP - CALDWELL 1. LOB - WS 8; CALDWELL 4. SF - Allen; Omelanchuk.

Wayne State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Sam Cain W,1-4  5.0  18  19 
  
Caldwell College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SCHYMANSKI, Kelly L,0-1  4.0  20  24 
TRUAN, Lindsay   1.0 

Win - Cain (1-4). Loss - SCHYMANSKI (0-1). Save - None.

Umpires -
Start: 3:00 pm Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

2011 Caldwell College Softball
Wayne State vs Caldwell College
Mar 14, 2011 at Kissimmee, FL (Osceola County SC)

Wayne State starters: 15/rf Allen; 8/3b Stanley; 6/1b Ryan; 19/c Omelanchuk; 10/cf Foreman; 20/dp Spaccarotell; 11/2b Fulton; 3/lf White; 9/ss Histed; 13/p Cain;

Caldwell College starters: 18/p SCHYMANSKI; 1/lf MARGIOTTA; 2/2b CASCONE; 19/1b CEFOLO; 32/dp WILSON, K.; 23/ss LUCENA; 7/cf RYAN; 14/3b GAROFOLO; 3/rf ASHLEY; 8/c BATES;

Wayne State 1st - Allen reached on a fielding error by 3b. Stanley walked; Allen advanced to second. Ryan grounded out to 3b; Stanley advanced to second; Allen advanced to third. Omelanchuk flied out to lf, SF, RBI; Allen scored, unearned. Foreman grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Caldwell College 1st - SCHYMANSKI grounded out to 3b. MARGIOTTA popped up to ss. CASCONE singled to left field. CEFOLO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Wayne State 2nd - Spaccarotell popped up to ss. Fulton singled. White singled, bunt; Fulton advanced to second. Histed singled, bunt; White advanced to second; Fulton advanced to third. Allen flied out to rf, SF, RBI; White advanced to third; Fulton scored. Stanley singled, RBI; Histed advanced to second; White scored. Ryan singled up the middle, RBI; Stanley advanced to third; Histed scored. Omelanchuk flied out to cf. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

Caldwell College 2nd - WILSON, K. struck out swinging. LUCENA flied out to lf. RYAN grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Wayne State 3rd - Foreman reached on a fielding error by ss. Spaccarotell grounded into double play 3b to 2b to 1b; Foreman out on the play. Fulton flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Caldwell College 3rd - GAROFOLO struck out swinging. ASHLEY struck out looking. SCHYMANSKI singled through the left side. MARGIOTTA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Wayne State 4th - White popped up to ss. Histed walked. Allen reached on a dropped fly by rf, advanced to second; Histed advanced to third. Stanley singled to right center, 2 RBI; Allen scored, unearned; Histed scored. Ryan grounded out to ss; Stanley advanced to second. Omelanchuk singled to right center, RBI, advanced to second on the throw; Stanley scored, unearned. Foreman singled up the middle; Omelanchuk advanced to third. Spaccarotell flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Caldwell College 4th - CASCONE flied out to lf. CEFOLO grounded out to p. WILSON, K. walked. LEAL pinch ran for WILSON, K.. LUCENA reached on a fielder's choice to shortstop; LEAL out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Wayne State 5th - SCHYMANSKI to rf. BATES to c for LEAL. ASHLEY to dp. TRUAN to p for BATES. Fulton walked. White out at first 1b to 2b; Fulton advanced to second. Histed reached on a throwing error by 3b. Allen reached on a fielder's choice to third base; Histed advanced to second; Fulton advanced to third. Stanley struck out swinging. Ryan singled to left field, 2 RBI; Allen advanced to second; Histed scored, unearned; Fulton scored, unearned. Burnard pinch hit for Omelanchuk. Burnard walked; Ryan advanced to second; Allen advanced to third. Foreman walked, RBI; Burnard advanced to second; Ryan advanced to third; Allen scored, unearned. Susalla pinch hit for Spaccarotell. Susalla struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Caldwell College 5th - Omelanchuk to c for Burnard. RYAN grounded out to p. GAROFOLO reached on a fielding error by 3b. ASHLEY reached on a fielder's choice to shortstop; GAROFOLO out at second ss to 2b. SCHYMANSKI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.